Den här sidan använder cookies och liknande teknologi för att kunna föra statistik, skräddarsy innehåll, erbjuda funktioner för sociala medier och i reklamsyften. Läs mer. Justera dina inställningar.

Samarbete med Expedia ökar bokningar för B&B i USA

The Inn at Elk River, USA

The Inn at Elk River ligger i hjärtat av Blue Ridge Mountains i North Carolina och är ett familjeägt och familjedrivet Bed & Breakfast. The Inn ligger nära ett antal skidanläggningar och erbjuder mängder av friluftsaktiviteter samt närhet till en liten stad med små lokalbutiker som gästerna kan utforska.

1996 köpte John Lowery, hans fru och två par som de länge varit vänner med Manning House, ett värdshus i kolonialstil och en kopia av en kolonialbyggnad i Williamsburg. The Inn har åtta gästrum, och varje rum har badrum, eldstad och en distinkt personlighet.

John Lowery och hans affärspartners har utvecklat sitt företag med service och kundupplevelser som högsta prioritet. ”Vi säljer ett varmt välkomnande och sängplatser, och det är och kommer alltid att vara vårt huvudfokus,” säger John Lowery. Att erbjuda kundservice av högsta klass så att gäster känner sig som hemma är viktigt för varje B&B.

Lokal synlighet

The Inn har alltid lockat en jämn ström av besökare på semester i lokalområdet. Dock gjorde värdshusets läge mitt i North Carolinas berg och långt från närmsta motorväg att gäster sällan hittade hit om de inte redan hade bestämt sig för att åka till regionen. John hade hört talas om Expedia, men antog att ett Bed & Breakfast med åtta rum inte skulle ha råd att samarbeta med en stor onlineresebyrå. När en av Expedias lokala Market Managers kontaktade John gick han på mötet och insåg att så verkligen inte var fallet. ”Vi fick en positiv överraskning, en chock egentligen, att det inte var så dyrt,” säger John Lowery. ”Vår Market Manager var väldigt professionell, och det tog inte mer än 20 minuter innan vi visste att vi ville registrera oss.”

Synlighet och marknadsföring

Under det första mötet blev John överraskad över hur många sidor och försäljningskanaler Expedia erbjuder partners. Sedan The Inn registrerades i maj 2016 har de sett en signifikant ökning i kundkännedom. ”Den synlighet vi har fått genom Expedia har lockat hit gäster vi aldrig hade sett annars,” berättar John Lowery. ”Vi hade ett par från Irland som bokade genom Expedia, som sa att de absolut tänkte komma tillbaka. De kunderna hade vi aldrig fått utan samarbetet med Expedia.”

Ökade bokningar

”Att säga att vi är nöjda är en underdrift,” säger John. Han förklarar att i genomsnitt får de mellan 30 och 45 nya bokningar per månad, en ökning på 20-25%. John tycker att samarbetet med Expedia fungerar bra. Han skulle hellre samarbeta med Expedia än betala för reklam, eftersom ett samarbete med Expedia ger mer synlighet och är mer kostnadseffektivt. En annan sak han är nöjd med är att han inte behöver betala något till Expedia förrän gäster faktiskt bokar deras värdshus. ”Som småföretagare skulle jag råda alla att ta den här chansen, för det har verkligen varit en fantastisk upplevelse för oss,” säger John.

Expedias Market Manager betonade att service alltid kommer främst, och det tilltalade John eftersom det alltid har varit värdshusets högsta prioritet. Det är även en av anledningarna till att han är så nöjd med Expedia.

”Att registrera oss med Expedia är det bästa beslut vi någonsin har fattat,” säger John Lowery. ”Jag kan inte prisa högt nog de resultat vi har sett och den service vi har fått från företagets Market Management-team.”

Den synlighet vi har fått genom Expedia har lockat hit gäster vi aldrig hade sett annars.

John Lowery

Fler berättelser

Expediakampanjer hjälper till att öka bokningar

Le Grand Karuizawa, Japan

Läs artikeln

Expedia främjar värdefulla internationella bokningar

Hotel Kazurabashi, Japan

Läs artikeln

Expediabokningar har längre bokningsfönster

Keiryuso Shiorie, Japan

Läs artikeln